Rob van Oorschot nieuwe voorzitter Keiebijters

Rob van Oorschot is de nieuwe voorzitter van carnavalsvereniging de Keiebijters. Na acht jaar voorzitterschap draagt Peter Adriaans de voorzittershamer van de Keiebijters over aan Van Oorschot. De formele benoeming van de nieuwe voorzitter vindt plaats tijdens de installatieavond in december van dit jaar.

Rob van Oorschot is een bekend gezicht voor Stichting de Keiebijters. In de rol als Grootvorst fungeert hij al vele jaren als ‘spreekstalmeester’ tijdens de evenementen van de club. Rob mag bovendien met recht een ‘verbinder’ worden genoemd, aldus een woordvoerder van de Keiebijters.

Samenwerking

“Als geen ander begrijpt hij het belang van een constructieve samenwerking met belanghebbenden”, meldt de carnavalsvereniging. “Rob stelt zich proactief op in de samenwerking met belanghebbenden binnen en buiten de Keiebijters. Hij is een carnavalsmens in hart en nieren. En door zijn kennis en ruime ervaring binnen de stichting en het bestuur geeft hij straks op geheel eigen wijze invulling aan zijn voorzitterstaak. Van Oorschot is getrouwd met Lisa en samen hebben zij drie kinderen. In het dagelijks leven is hij directeur bij vacatureplatform ‘Werken in de Peel’.”

Solide basis

Mede gezien de pandemie waren het uitdagende jaren, maar onder de leiding van Peter Adriaans zijn veel ambities waargemaakt. En ligt er een solide basis voor de toekomst. Zo werkte men met succes aan de relatie met andere verenigingen, horeca en gemeente. Ook zijn er nu meer buitenevenementen en is er een goede doorstroming en gezonde verjonging binnen de organisatie. Adriaans gaf na carnaval 2023 aan zijn voorzitterstaken over te willen dragen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *