ROC Ter AA opnieuw beste van Brabant en Limburg

In de nieuwe Keuzegids mbo (versie 2022) is ROC Ter AA wederom de beste brede mbo-school in de regio Zuid. Daarmee prolongeert de Helmondse school haar positie als beste roc van Brabant en Limburg.

In de landelijke ranglijst staat https://roc-teraa.nl/ op een respectabele zesde plaats. De designopleiding Ruimtelijk Vormgever staat landelijk op de eerste plaats. Met 78 punten mag de opleiding bovendien het predicaat ‘Topopleiding’ dragen, net als de opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist. Een opleiding wordt benoemd tot topopleiding als de totaalscore 75 punten of meer is op een schaal van nul tot honderd.

Prestatiecijfers en tevreden studenten

De Keuzegids mbo baseert de scores op prestatiecijfers verstrekt door het ministerie, de tweejaarlijkse JOB Monitor waarbij studenten hun opleiding waarderen, en het oordeel van de onderwijsinspectie.
Voorzitter College van Bestuur ROC Ter AA Ingeborg Janssen Reinen: “Ik ben ontzettend trots dat we onze koppositie in de Keuzegids hebben vastgehouden. Juist na een jaar van lockdowns, afstandsonderwijs en andere coronaperikelen. Dit predicaat onderstreept de hoge kwaliteit van ons onderwijs. Daarnaast blijkt hieruit dat onze studenten erg positief zijn over hun opleiding en de begeleiding die ze daarbij krijgen vanuit ROC Ter AA. Een enorm compliment voor onze bevlogen docenten die een groot hart hebben voor onze studenten.”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *