Geannuleerd: ROC Ter AA organiseert game event voor jong en oud

Dit evenement is geannuleerd. Mensen die kaartjes gekocht hebben zijn geïnformeerd.

ROC Ter AA organiseert zaterdag 26 november een game event. Dit wordt georganiseerd samen met ’s werelds grootste esports-organisatie ESL. Iedereen, jong en oud, is welkom om te komen gamen.

ROC Ter AA opent deuren

ROC Ter AA organiseert het game event samen met ESL Benelux. Het bekende esports-bedrijf organiseert internationaal zowel on- als offline esports-evenementen. Zaterdag 26 november is een gedeelte van de school ingericht met game-apparatuur en waan je je in een ware gaming-walhalla. Je kunt verschillende games doen, zoals Rocket League, de nieuwste FIFA ’23, F1, League of Legends en Counter Strike.

Studenten-project

Het evenement is ook een kans voor Ter AA-studenten om hun talenten te laten zien via het talentprogramma ExtrAA. Studenten helpen mee met de organisatie van het evenement, met ICT-ondersteuning, technisch-support en als gastvrouw/-heer.

Een ticket kost €4,35. Je kiest of je in de ochtend (10.00-13.00) of in de middag (14.00-17.00) aanwezig bent. Voor de ticketprijs ontvang je twee consumptiebonnen. Meer info en tickets vind je op de website van ROC Ter AA.

 

ROC Ter AA Gaming day

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *