Op zondag 13 november waren de Rock ‘n Rollators in de Cacaofabriek te vinden. Het was een middag vol gierende gitaren en heerlijke rock ‘n roll. En dat allemaal uitgevoerd door 65-plussers.

Rock ‘n Rollators is een uniek muzikaal initiatief in Nederland. Oud-muzikanten van 65+ uit Helmond en omstreken, die samen spelen in pas opgerichte bandjes. Zondagmiddag betraden zij voor het eerst het podium in deze samenstelling. Het was een groot succes en het concert bleek zelfs uitverkocht. Deze 65-plussers rockten in De Cacaofabriek en het dak ging er al meteen af.

”Het mooiste van in een bandje spelen is, als je aan het spelen bent en je voelt dat het goed gaat. Dat je elkaar aankijkt en je krijgt een onbedwingbare glimlach. Bij de repetities heb ik deze glimlach al eens gezien, maar ik denk dat deze middag daar vol mee zal zitten.” vertelt Jochem Otten, directeur van De Cacaofabriek.

Rock ’n Rollators is een project van Lang Leve Cultuur en een samenwerking van Kunstkwartier, De Cacaofabriek en CultuurContact.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Fee van Riet - Redactie

Stagiaire Redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.