Rotzooi op Station Brouwhuis

Het is woensdag, de 18e augustus en ik was met de trein op weg naar huis. Aangekomen op het station Brouwhuis stap ik uit en zie wel dat er wat rommel ligt in de wachtruimte. Dichterbij gekomen wist ik niet wat ik zag!

Ik ben wel wat gewend maar verwachtte niet om half drie ‘s middags zoveel rommel te zien. En wat voor een rommel. De grond lag bezaaid met zwarte ballonnen( ik vermoed lachgas) en een nieuwe verse joint erbij. Verderop wat lege flessen en blikjes die achteloos op de grond waren gegooid. En tot slot wat lege plastic zakjes waar wellicht wiet in had gezeten. En dan denk ik: maar op een normale woensdagmiddag? Hebben ze niets anders te doen dan andere reizigers met hun rommel opzadelen? Na afloop van het ‘feestje’ iemand anders je rommel laten opruimen? Ik hoop dat de gemeente er aandacht aan zal besteden want dit is niet normaal. Of ben ik nu zo ouderwets? Gebruik jullie verstand en ruim het netjes op

Verslag en foto’s: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.