Ruim anderhalve ton voor Eurojackpot-speler uit Helmond

Een inwoner van Helmond heeft 152.849,90 euro gewonnen met Eurojackpot. De speler kocht het winnende lot online. De winnende getallen van de Eurojackpot-trekking van vrijdag 23 juli 2021 zijn 13 – 33 – 42 – 48 – 50, met de bonusgetallen 3 – 9. De winnaar uit Helmond had de vijf getallen goed, net als vier spelers uit andere Europese landen.

De jackpot (vijf getallen en twee bonusgetallen goed) van 44 miljoen euro is deze week niet gevallen. Daardoor maken Eurojackpot-spelers volgende week kans op een jackpot van naar verwachting 57 miljoen euro.

Bruto

Eurojackpot-prijzen betreffen bruto geldbedragen, waarvan 30,1 procent kansspelbelasting wordt ingehouden. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.

Eurojackpot is een spel van Nederlandse Loterij. In 2020 heeft Nederlandse Loterij € 928,9 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van € 168,5 miljoen.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *