Sam Dielemans van H.A.C. Helmond derde bij Venloop

De jaarlijkse hardloopwedstrijd Venloop in Venlo heeft afgelopen weekend duizenden deelnemers uit heel Nederland en daarbuiten aangetrokken. Onder deze deelnemers bevond zich ook de jonge atleet Sam Dielemans van atletiekvereniging HAC uit Helmond. Bij de 5 km liep hij een fantastische wedstrijd en wist hij als derde te eindigen in de leeftijdsklasse van 13 t/m 15 jaar.

De Venloop is een belangrijke wedstrijd voor hardlopers en trekt jaarlijks vele deelnemers. Sam was goed voorbereid en wist met zijn indrukwekkende tijd van 17:57 een plaats op het podium te bemachtigen. “Ik ben ontzettend blij met deze prestatie”, aldus Sam.

Tijdens de Venloop van afgelopen weekend kregen de deelnemers te maken met hevige regenval. Ook Sam moest het parcours trotseren in de stromende regen. “Het weer maakte de wedstrijd extra uitdagend”, vond hij.

Sam Dielemans van HAC heeft een mooie prestatie neergezet tijdens de Venloop en kijkt nu al uit naar het aankomende baanseizoen. Met zijn derde plaats in zijn leeftijdsklasse heeft hij laten zien dat hij klaar is voor het aankomende baanseizoen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *