In het afgelopen weekend werd op het terrein van H.A.C. de nieuwste editie van SamenLoop voor Hoop in Helmond georganiseerd. De vorige editie werd in stadspark De Warande georganiseerd en bracht velen op de been. Deze editie mocht op minder belangstelling van lopers en bezoekers rekenen doch mocht nog een opbrengst van ruim 55.000 euro naar het KWF afdragen.
Ook hoort men elk jaar weer nieuwe bijzondere verhalen. Zoals dat van Jony Roeffen. Slechts zeven weken na de diagnose van kanker bij haar vader constateerden de artsen dat ook Jony kanker had. Ondanks dat haar behandelingen haar zwaar vallen, heeft ze toch besloten als eregast mee te lopen met SamenLoop voor Hoop, samen met haar vader. Bij aankomst kregen ze een paars shirt en een speldje; een paarse bloem met de betekenis Hoop. samenloopvoorhoop-vader-dochterSamen liepen ze met de andere eregasten door een haag van mensen die applaudisseerden. Jony heeft dit als een erg waardevol, mooi emotioneel moment gevoeld. Ook de verwenmiddag die zij daarna heeft gekregen vond ze geweldig. Ze heeft genoten van een fantastisch middag. Jony houdt een blog bij. Wilt u meer over haar lezen ga dan naar http://jonyroeffen82.simplesite.com
Van het 24-uurs evenement maakte cameraman Wim Klaasen, heel toepasselijk een samenvatting van 24 minuten. Zie de video op deze pagina.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *