Seniorenmiddag C.V. De Ao-Kanters ’66

Vorig jaar was het de allereerste keer dat we een seniorenmiddag hebben georganiseerd en omdat het een succes was heeft C.V. de Ao-Kanters besloten om het wederom te organiseren voor de senioren.

Op zaterdag 8 februari zal deze in Wijkhuis de Lier gehouden gaan worden. De middag begint om 13.30 uur en zal tot 17.00 uur gaan duren. Deze carnavalsmiddag organiseren wij voor senioren vanaf 60 jaar en ouder. De toegangsprijs voor deze middag is € 3,- per persoon. U ontvangt bij binnenkomst een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Prins Mike d’n Uurste is met zijn adjudant Stef, Prinses Wendy, grootvorst Willie, ceremoniemeester Carlo, de raad van elf, de dansmariekes, de prinsengarde en de dames aanwezig op deze middag.

Wij hebben weer een erg leuk divers programma voor u samengesteld zoals klets, amusement en zang. Afgelopen carnaval was het voor de 1e keer en het was een succes, daarom willen we ook in 2020 de senioren niet vergeten en ervoor zorgen dat er in de wijk een leuke carnavalsmiddag voor de senioren wordt georganiseerd.

Is uw interesse in deze gezellige seniorenmiddag gewekt dan bent u van harte welkom. We kunnen deze middag max.130 personen kwijt. Het is daarom erg belangrijk om uzelf op te geven zodat u verzekerd bent van een plekje in de zaal. U kunt zich aanmelden via info@ao-kanters.nl of per telefoon: Dhr. Verdegen tel.nr. 06-24945472, Dhr.van Dijk 06-34146732.

Wij hopen natuurlijk dat u in grote getale naar deze middag komt. Zodat we er weer een gezellige middag van kunnen maken.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *