Seniorenwandeling door Brandevoort en Medevoort

Op woensdag 22 februari organiseert de Werkgroep Seniorenwandelingen van IVN Helmond een wandeling voor iedereen die belangstelling heeft. De wandeling gaat vanaf 10.00 uur door Brandevoort en Medevoort. In deze wijk en omgeving gaan we natuur en cultuur opsnuiven. We lopen o.a. door de ecozone, de Veste, langs rijen mooi geknotte wilgen, de Buurttuin en krijgen onderweg ook zicht op de Wijk van de Toekomst: Brainport Small District in ontwikkeling.

De start van de wandeling is op het parkeerterrein en bij de fietsenstalling aan de noordkant van het NS Station Brandevoort (Diepenbroeksingel) !!!

Deelname aan de wandeling is gratis. Men hoeft geen lid te zijn van het IVN om mee te kunnen doen.

Er wordt rekening gehouden met weersomstandigheden; bij ernstige twijfel of de wandeling wel of niet doorgaat bel evt. 06-20091534. De wandeling is NIET geschikt voor rolstoelers omdat er een stukje beklimming van de Belvedère inzit.

De Seniorenwandeling start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De wandeling is ook te vinden op de website van het IVN (www.ivn.nl/helmond).

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door IVN Helmond

Het IVN is het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Overal in het land bestaan lokale IVN-afdelingen die zijn aangesloten bij de landelijke vereniging. De vereniging organiseert activiteiten die schoonheid van de natuur te laten ervaren. Het streven daarbij is het stimuleren van plezier, verwondering en aandacht, betrokkenheid, zorg en verantwoordelijkheid voor natuur en milieu. Het IVN wil het natuur- en milieubesef bevorderen in de breedste zin van het woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.