Seniorenwandeling IVN natuur & cultuur

Op woensdag 28 september organiseert de Werkgroep Seniorenwandelingen van IVN Helmond een wandeling voor belangstellenden vanaf 55 jaar. De wandeling gaat vanuit de Dahliatuin Helmond West door het Groot Goor. De Dahliatuin kan eventueel ook nog worden bewonderd.

Deelname is gratis, verzamelen bij de Dahliatuin, Oversloot 1 (Houtsdonk), vertrek om 10.00 uur.

IVN Helmond viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Om die reden wordt de  traditie, om regelmatig wandelingen te organiseren voor senioren, weer enthousiast opgepakt. Men hoeft geen lid te zijn van het IVN om mee te kunnen doen. Tijdens de wandeling besteden we aandacht aan de speciale flora, fauna en cultuur van het Groot Goor, het knotwilgenlaantje en aan de nog bloeiende dahlia’s in de Dahliatuin.

Er wordt rekening gehouden met weersomstandigheden; bij ernstige twijfel of de wandeling wel of niet doorgaat bel evt. 06-20091534. De wandeling is NIET geschikt voor rolstoelers.

De Seniorenwandeling start om 10.00 uur vanaf de Dahliatuin en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De wandeling is ook te vinden op de website van het IVN (www.ivn.nl/helmond) en staat ook in het jubileumboekje dat in juli verscheen. Deelnemers krijgen na afloop het informatieve jubileumboekje gratis mee.

Even op een rijtje:

                Woensdag 28 september: wandeling Groot Goor

                10.00-12.00 uur

                Start: Dahliatuin, Oversloot 1 (Houtsdonk)

                Gratis deelname

                Leeftijd: vanaf 55 jaar (jonger mag ook)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door IVN Helmond

Het IVN is het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Overal in het land bestaan lokale IVN-afdelingen die zijn aangesloten bij de landelijke vereniging. De vereniging organiseert activiteiten die schoonheid van de natuur te laten ervaren. Het streven daarbij is het stimuleren van plezier, verwondering en aandacht, betrokkenheid, zorg en verantwoordelijkheid voor natuur en milieu. Het IVN wil het natuur- en milieubesef bevorderen in de breedste zin van het woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.