Sint Annaklooster in top 2020 van ZorgkaartNederland

Sint Annaklooster behoort met haar locaties (gemeentes Helmond, Eindhoven, Geldrop-Mierlo en Valkenswaard) tot de beste 10 gewaardeerde organisaties van ZorgkaartNederland. Dinsdag 1 december bereikte dit nieuws het Sint Annaklooster.

In Helmond West is het Hospice en Logeerhuis Valkenhaeghe gevestigd. Hospice en Logeerhuis Valkenhaeghe maakt deel uit van Sint Annaklooster en biedt zorg in de laatste levensfase en logeermogelijkheden. Met gepaste trots laat Sint Annaklooster weten dat haar medewerkers en vrijwilligers ook in dit bijzondere jaar in staat zijn geweest om hartverwarmende zorg te verlenen aan haar cliënten. Cliënten en hun naasten weten dit te herkennen en te waarderen.

Alle verpleeghuizen en elke thuiszorgorganisatie met dertig of meer waarderingen in 2020 en elk ziekenhuis en kliniek met honderd of meer waarderingen in 2020 deed automatisch mee aan een plek op de ZorgkaartNederland Top 2020. De waarderingen van de verschillende locaties van een organisatie zijn bij elkaar opgeteld. Aan de hand van deze hoogachting is bepaald wie er in 2020 het meest op prijs werd gesteld door hun patiënten en cliënten.

“Het bericht dat we in deze Top2020 staan voor de categorie verpleeghuizen is vooral een blijk van waardering naar onze medewerkers en vrijwilligers, die dit alle dagen weer mogelijk maken”, zegt Anita Schavemaker, algemeen directeur en bestuurder Sint Annaklooster.

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Jurre Sampers

Stagiaire DitisHelmond Mijn grootste droom is schrijver worden. Mijn grootste doel is een boek te kunnen uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *