Vrijdag 2 december heeft Sinterklaas zijn 400.000ste bezoeker mogen ontvangen in het Kasteel. Deze 400.000ste bezoeker was Zoë van ‘t Hof van de St. Antoniusschool in Asten-Heusden.

Zoë van ‘t Hof zit in groep drie van de St. Antoniusschool. Zij was de 400.000ste bezoeker in 18 jaar, die bij Sinterklaas langs mocht komen. Met de hele klas zaten zij in de kamer van Sinterklaas, toen de Sint plots gebeld werdt. De Sint kreeg een heugelijk feit door, Zoë van ‘t Hof was de 400.00ste bezoeker van het Kasteel van Sinterklaas. Zoë werd naar voren geroepen en kreeg van de Sint cadeautjes uitgereikt. Voor haar klasgenootjes was het ook feest, zij kregen allemaal een smulbox van de Sint en zijn pieten.

Dit jaar heeft het Kasteel van Sinterklaas met drie weken het langste seizoen gehad. Ze hebben maar liefst 27.000 bezoekers mogen ontvangen. Voor het tellen van al deze bezoekers is er natuurlijk een telpiet. Dit jaar telde deze piet dus ook de 400.000ste bezoeker in de 18 jaar dat het Kasteel van Sinterklaas bestaat.

Niki de Greef, voorzitter commissie PR & Communicatie, vertelt voor de microfoon van DitisHelmond over deze gebeurtenis ”Wij zijn er heel erg trots op om de 400.000ste bezoeker te mogen ontvangen. Dat is natuurlijk heel speciaal, want dat zijn er nogal wat. ”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Fee van Riet - Redactie

Redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *