Sinterklaasvoorstelling in Bibliotheek Helmond-Peel

Kinderen kunnen op 20 en 21 november en 1 december in de bibliotheken van Asten, Helmond en Someren komen kijken en luisteren naar een sinterklaasvoorstelling door ‘Verhalen van Annie’.

“Kom je ook kijken en luisteren naar de sinterklaasvoorstelling in de bibliotheek? Want er komt een snoepkous in de problemen en het is al bijna 5 december! Goede ideetjes gezocht en veel doorzettingsvermogen om het Sinterklaasfeest te redden!” Een vrolijke voorstelling voor kinderen en (groot)ouders vanaf 4 jaar! Vooraf aanmelden in verband met het beperkt aantal plaatsen.

De bakkerij van Sinterklaas draait op volle toeren. De kruidigste pepernoten springen rond in de pan en de lopende band draait op volle toeren met de chocoladeletters. De heerlijkste speculaaspoppen glijden de dozen in. En dan kan al dat lekkers mee naar de kinderen in alle uithoeken van Nederland. De trotse bak-mix-meng en inpak-Pieten beleven ook dit jaar weer heerlijke drukke tijden in de bakkerij omringd met de heerlijkste geuren van koekkruiden, kaneel, chocolade, speculaas en marsepein. Maar al dit lekkers ontgaat Sinterklaas niet. Kan hij zich bedwingen als hij even een kijkje gaat nemen in de bakkerij….?

Wanneer:                  Zaterdag 20 november 11.00 – 11.30 Bibliotheek Asten

Zondag 21 november 14.00 -14.30 uur Bibliotheek Helmond

Woensdag 1 december 15.00 -15.30 uur Bibliotheek Someren

Info en tickets:            www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten

Coronamaatregelen:  in de bibliotheek is een mondkapje verplicht, tijdens een activiteit mag het mondkapje af. We zorgen ervoor dat volwassenen op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar kunnen plaatsnemen. Er is geen QR-code check, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk i.v.m. het beperkt aantal plaatsen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bibliotheek Helmond-Peel

Bibliotheek Helmond-Peel draagt bij aan de individuele ontwikkeling van mensen en ondersteunt hun deelname aan de samenleving; zij brengt mensen, bronnen en organisaties samen en levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden als lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *