Sociaal concert “Grijs gedraaid”

Luister, beweeg en ontmoet 

In de maand december vinden negen sociale concerten plaats verspreid over Brabant.

Strijkorkest Kamerata Zuid, KBO-Brabant en stichting Vier het Leven hebben de handen ineengeslagen en bieden onder de naam Grijs gedraaid! een uniek programma waarbij muziek, beweging, creatie en ontmoeting centraal staan.

Bent u of kent u een oudere voor wie de donkere decembermaand vaak extra eenzaam is, dan wijzen we u van harte op het sociale concert op zondag 19 december om 15.00 uur in theater Het Speelhuis te Helmond. Ticketprijs €24.50

Leeftijd of eventuele fysieke beperkingen vormen geen belemmering voor deelname: iedereen kan meedoen!

Programma Grijs gedraaid!

Eerst gaan we luisteren naar liedjes van onze Brabantse zanger Gerard van Maasakkers onder begeleiding van strijkorkest Kamerata Zuid, om daarna – zittend in onze comfortabele theaterstoelen – in beweging te komen met danser Andrew Greenwood.

Ter afsluiting is er gelegenheid om samen iets te drinken en/of deel te nemen aan een creatieve activiteit begeleid door kunstenaars van de stichting Stoute Schoenen.

Niks moet, alles mag! Concertuitvoering en nazit duren ongeveer twee uur.

Kaarten bestellen in de voorverkoop

Tot medio oktober kunt u kaarten bestellen via de website van KBO-Brabant: www.kbo-brabant.nl/grijsgedraaid of door te bellen naar KBO-Brabant: (073) 64 440 66.

Daarna start de vrije verkoop en kunt u kaarten rechtstreeks bij de theaters bestellen.

Op het inschrijfformulier van KBO-Brabant kunt u aangeven of u met een rollator of rolstoel komt, of u begeleiding in het theater nodig hebt, en of vervoer van huis naar theater en terug een probleem voor u vormt.

Oproep vrijwilligers

Wij zoeken voor elke uitvoering nog tien vrijwilligers per concert om te helpen bij de ontvangst, de coronacheck, zo nodig de begeleiding van minder mobiele deelnemers naar hun plaatsen en naar de creatieve activiteit in het theater na afloop van het concert.

Bij interesse, meld u dan bij Jacquelien Cuppers via jcuppers@kbo-brabant.nl of (073) 64 440 66.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door KBO Brouwhuis Rijpelberg Dierdonk

KBO-Brouwhuis is een vereniging van en voor senioren waarvan iedereen vanaf 50 jaar lid kan worden. Naast culturele activiteiten en activiteiten die ertoe doen heeft belangenbehartiging een hoge prioriteit. Zowel individueel als collectief, landelijk en lokaal. KBO-Brouwhuis is met drie andere KBO-afdelingen binnen de gemeente Helmond verenigd in de "KBO-Kring Helmond".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *