Zorg voor een goede warming-up voor het Kasteeltuinconcert op 4 augustus. Niet alleen voor je gewrichten, maar ook voor je stem. Want op het Hoofdpodium staat Steam Sister voor jullie klaar met een lawine aan meezingers. En in de feesttent op Podiumtwee ga je voor soepele gewrichten en 40 jaar Rock Rollin’ Blues met Juke Joints.

HOOFDPODIUM VOOR STEAM SISTER – ALL-GIRL EN ALL-ROUND MASH-UP COVERBAND

Dit is voor iedereen die van een feest houdt, tot de grens gaat en eraan voorbij. Steam Sister brengt je covers zoals je ze nooit eerder gehoord hebt. Herkenbaar, maar niet voorspelbaar. Deze zes vrouwen blazen jou, jouw vrienden én het complete publiek omver met hun energieke show vol glitters, stoom en neon. Laat je vanaf de eerste minuut veroveren en betoveren door Steam Sister. Tijdens de show komen enkel hits voorbij. Niet van kop tot staart, maar alleen dát stuk wat het publiek wil horen! En zing mee tot je stem weg is. Van een Dirty Rock Medley naar een R&B Medley en van een 80’s Medley naar een Happy Hardcore Medley. Dit. Staat. Als. Een. Huis. ECHT!

PODIUMTWEE VOOR JUKE JOINTS – BLUES ROCK

Deze blues rockers en winnaars van de 2012 en 2016 Dutch Blues Awards voor “Best Dutch Blues Band” zetten inmiddels al 40 jaar de internationale podia in vuur en vlam. De band laat zien en horen daar waar ze het beste tot hun recht komen: op het podium. Ze zijn terecht de Masters of Rock Rollin’ Blues. Met Michel Staat op gitaar, John ‘Sonnyboy’ van der Broek met accordeon en mondharmonica, bassist Derk Korpershoek en drummer Peter Kempe presenteren jullie hun repertoire van klassiekers en eigen materiaal.

TIJDEN & INFORMATIE

ACHT vrijdagen, heel juli en augustus Kasteeltuinconcerten in Helmond. Ook voor het Kasteeltuinconcert op 4 augustus is de toegang geheel gratis.

HOOFDPODIUM / VELD
19:30 uur Terrein en horeca geopend
20:30 – 21:30 uur Programma – Set 1
21:30 – 22:00 uur Pauze
22:00 – 23:00 uur Programma – Set 2
23:30 uur Terrein en horeca gesloten

PODIUM TWEE
19.00 uur Terrein en horeca geopend
19.30 – 22.30 uur Programma
22.30 uur horeca gesloten

Dit jaar staan weer diverse lokale foodtrucks tussen de duiventorens inclusief een sfeervol terras. Tegenover het kasteel kan men ook voldoende muntenverkooppunten en toiletvoorzieningen vinden. Nieuw dit jaar is onder andere de unieke cocktailbar naast de duiventoren met heerlijke zomerse cocktails en gin-tonics met een terras. Let op; Dit jaar wordt er voor het eerst gebruik gemaakt van herbruikbare cups!

Meer informatie over de Kasteeltuinconcerten Helmond vind je op www.kasteeltuinconcerten.nl.
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes op Facebook of Instagram;
Facebook: www.facebook.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Instagram: www.instagram.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Alle nieuwtjes omtrent De Kasteeltuinconcerten als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de website. Meer informatie of vragen? Mail naar info@kasteeltuinen.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *