Helmond Sport mag zich vrijdagavond proberen te herstellen van de pijnlijke bekernederlaag tegen en bij de amateurs van Spakenburg.

Nummer 17 naar De Braak

Telstar uit Velsen komt vrijdag naar het GS Staalwerken Stadion. Acht punten verschil scheiden de twee ploegen op de ranglijst. De Velzenaren op plek 17 met 10 punten. En Helmond Sport met 18 punten net in het linker rijtje als de nummer negen.

Teleurgesteld de bus in

De druiven waren ook zuur voor trainer Bob Peeters: “We waren al niet blij om deze club, Spakenburg, te loten en zie het resultaat. Ook Telstar mag niet onderschat worden. Mike Snoei heeft een elftal tot zijn beschikking dat redelijk voetbal kan spelen.”

Technisch Manager bij Telstar Peter Hofstede speelde in het verleden twee seizoenen op de Braak. “Hopelijk geven de thuissupporters weer genoeg energie om de goede reeks weer op te pakken zoals we die voor de bekerwedstrijd hebben neergezet”, aldus Peeters.    

Hard blijven werken voor basisplaats

Peter van Ooijen scoorde tegen Spakenburg binnen tien minuten. Maar hij had geen verklaring waarom het weer niet lukte om zich voor de volgende bekerronde te plaatsen: Spakenburg staat niet voor niets in de tweede divisie op een eerste plaats. Voetballen kunnen ze zeker. Maar waarom wijzelf ondermaats speelden? Ik heb er geen verklaring voor.” Zelf blijft hij hard werken op de trainingen om weer een vaste basisplaats te vergaren, zo vertelde hij voor de camera van Dit is Helmond. 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *