Sportdag Walking Sports 55+

Sportdag Walking Sports 55+

‘Walking Sports’ staat voor sport- en beweegactiviteiten op een lager tempo. Walking Sports draagt enorm bij aan vitaliteit van oudere inwoners. Tijdens deze sportdag kun je ervaren welke vorm van Walking Sports het beste bij je past. Deze dag staat in het teken van samen bewegen en een flinke dosis gezelligheid. Deelname is gratis!

Vrijdag 12 juli 2019 in het stadion van Helmond Sport van 10:00 – 13:00 uur

Geïnteresseerd? Kijk op www.jibbplus.nl of bel 0492-347071

We hebben nog meer zomeractiviteiten ! Bovendien gaan in de zomer bijna alle reguliere beweegactiviteiten van de buurtsportcoaches voor 55 plussers gewoon door.

 

A3_POSTER_SPORTSDAG

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door JIBB Helmond-West

JIBB organiseert in heel Helmond sport- en beweegactiviteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Wij laten mensen zelf ervaren dat sporten en bewegen leuk is. Op deze manier proberen wij zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen én te houden. Dit doen wij niet alleen! Wij werken samen met alle scholen in Helmond (basis onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en beroepsonderwijs). Om zoveel mogelijk mensen te bereiken en ons aanbod af te stemmen op persoonlijke wensen werken wij ook samen met ruim 70 sportaanbieders, welzijnsorganisaties, wijkverenigingen, BSO organisaties en de gemeente. JIBB biedt activiteiten aan op een locatie bij jou in de buurt (sportparken, sportzalen, trapveldjes, pleintjes, bossen en andere natuurlijke omgevingen). Uiteraard kan iedereen op alle locaties in de stad deelnemen aan ons programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *