Nu het weer mogelijk is om een kijkje te nemen bij de verschillende sportverenigingen is DitisHelmond begonnen met een nieuw programma: Sportlokaal. Dit programma heeft verschillende presentatoren. De  aftrap is voor Miriam de Haan, sportcoach.

Miriam de Haan, sportcoach, neemt in Sportlokaal een kijkje bij het garde- en showdansen. In de sportzaal van het Baken in Mierlo-Hout. Hier trainen de garde- en showgroepen van Dansvereniging X-perience. Miriam de Haan praat met Eugénie van DV X-perience onder andere over het ontstaan van het gardedansen.

De showgroepen doen mee aan kampioenschappen. In mei wordt begonnen met het instuderen van nieuwe danspassen.  Er wordt twee keer in de week getraind. Vanaf november zijn de danstoernooien.

Het is de bedoeling dat Miriam de Haan in 1 uur tijd een dans leert en moet uitvoeren. Miriam heeft een uitstekende conditie door haar fitnesslessen. Maar moet toch toegeven dat het voor haar behoorlijk lastig en intensief is. Eugénie van DV X-perience raadt geïnteresseerde mensen aan om te beginnen bij de funlessen. Dit om te zien of ze het leuk vinden en gevoel voor ritme hebben.

Voor meer informatie kijk op dvxperience.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.