Inschrijving voor sportolympiade Jibb+

Als voor basisscholen het schooljaar er op 14 juli op zit, wil Jibb+ de kinderen nog één week uit laten razen. In de eerste week van de zomervakantie komt Jibb+ namelijk met haar afsluitende activiteit van dit schooljaar. Een heuse sportolympiade waaraan alle basisschoolkinderen mee kunnen doen. En vanaf vanavond kunnen zij zich hiervoor inschrijven via de website van Jibb+.

Tijdens de Sportolympiade, van 17 tot en met 21 juli, vindt er iedere dag een sport- of spelactiviteit plaats.  “Dit is het ideale moment om in beweging te komen en sportief jouw zomervakantie te starten,” vertelt Nienke Houët, coördinator Opvang en Onderwijs bij Jibb+.

Elke dag een ander thema
Tijdens de Sportolympiade biedt Jibb+ elke dag een ander thema aan. Nienke: “Binnen deze vijf thema’s worden sport- en spelactiviteiten georganiseerd voor groep 1 t/m 8. De volgende thema’s komen aan bod: Sportdag, Krachtpatserdag, Urban Sports, Zeskamp en we sluiten af met de Finaledag Family Edition.” De activiteiten vinden plaats op de volgende locaties: Sportpark Espendonk (Brouwhuis), We-Jump Helmond en sportpark Molenven (Stiphout).

Schrijf je in!
Je kunt je vanaf vanavond om 20:00 uur inschrijven op de website van Jibb+ (www.jibbplus.nl). Wees er snel bij, want vol=vol! Kosten zijn €2,50 per dag.

Mocht je de activiteit niet kunnen betalen, dan kun je een beroep doen op Stichting Leergeld!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *