Sportolympiade terug in Helmond

Na twee jaar van afwezigheid is de Sportolympiade weer terug in Helmond. In de eerste week van de zomervakantie (25 t/m 29 juli) kunnen basisschoolkinderen meedoen met vijf dagen vol met sport en spel. Inschrijven voor de Sportolympiade kan inmiddels niet meer, door grote interesse zit het evenement inmiddels vol.


Nienke Houet, coördinator opvang en onderwijs bij Jibb+: ,,Afgelopen twee jaar hebben we vanwege het coronavirus een andere invulling gegeven aan de jaarlijkse Sportolympiade. Zo ontstond de Zomerse Sportinstuif, waarbij we in kleinere groepen op verschillende locaties sport- en spelactiviteiten organiseerden. Dit jaar pakken we het programma van de Sportolympiade weer op.”

Elke dag een ander thema
In de eerste week van de zomervakantie is er elke dag een ander thema aan. Binnen deze vijf thema’s worden sport en spelactiviteiten georganiseerd voor groep 1 t/m 8. De volgende thema’s komen aan bod: Voetbaldag, Survivaldag, Zeskamp, Olympische Spelen met de Finaledag als afsluiting. De activiteiten vinden plaats in samenwerking met V.V. Bruheze, S.V. De Braak en S.V. Stiphout.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dave Kornuijt

Dave Kornuijt redacteur bij DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.