Sportpark Brandevoort is klaar voor de toekomst

Sportpark Brandevoort heeft een nieuw bestuur. De Stichting Sporten en Bewegen in Brandevoort (SSBB) en Voetbalvereniging SV Brandevoort (SVB) bundelen in dit bestuur hun krachten. SSBB gaat verder onder de naam Stichting Sportpark Brandevoort. Het doel van de samenwerking is om de vele mooie ambities van sportief Brandevoort te realiseren.

Op het sportpark komen onder normale omstandigheden meer dan 2000 mensen per week. De wijk groeit nog volop en er nog zijn veel plannen voor de toekomst van het multifunctionele sportpark.

Daarom slaan SSBB en SVB de handen ineen. De voetbalclub is de hoofdgebruiker van het sportpark en heeft 900 actieve leden, onder wie 200 vrijwilligers. De club voelt zich verantwoordelijk en wil daarom bijdragen aan het dagelijkse bestuur van het sportpark. Beide partijen zijn na goede gesprekken tot de samenwerking gekomen.

Sportpark Brandevoort werd gesticht in 2006, met als doel een multifunctioneel sportpark voor de wijk Brandevoort. Om dat doel te bereiken werd in 2008 de stichting opgericht. De jaren daarna was er een enorme groei van activiteiten en gebruikers van diverse sportverenigingen. Het sportpark ontwikkelde zich overeenkomstig.

Het multifunctionele sportpark is een plaats voor sporten, bewegen en verbinding. Het is een visitekaartje van de wijk.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Erwin Peek - Redactie

Passie voor fotografie/video en speciaal natuurfotografie. Woonachtig in wijk Brandevoort en daar actief als redactie / fotografie voor DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *