Sportstuif Helmond zet speurtocht uit

Sportstuif Helmond heeft een speurtocht uitgezet. Het is een looproute langs allerlei bekende plekken en er zijn actieve opdrachten uit te voeren. De speurtocht is leuk om samen met vriendjes/vriendinnetjes of familie te doen. De speurtocht is te lopen sinds vrijdag 22 januari tot en met zondag 21 februari.

Sportieve buitenschoolse kinderopvang Sportstuif Helmond wil graag bijdragen aan een gezonde en actieve leefstijl van de inwoners in Helmond. Daarnaast vindt Sportstuif het belangrijk om in deze coronaperiode tijd met elkaar en tijd in de buitenlucht door te brengen. Op de speurtochtroute staan nummers, dit is de volgorde van de route. Het startpunt is bij de ingang van Sportstuif Helmond.

Opdrachten tijdens de speurtocht

Op de route van de speurtocht zijn kaarten van Sportstuif te vinden met daarop de opdracht. Het zijn sportieve opdrachten om lekker bij in beweging te komen. Op elke kaart van de opdracht staat ook een letter. Uiteindelijk kun je met alle letters van alle opdrachten een woord maken. Weet jij welk woord je kan maken? Het zijn in het totaal 10 letters!

Opdrachten na de speurtocht

De speurtocht gelopen en de oefeningen gedaan? Laat het zien door middel van een filmpje of foto. Deze kun je sturen naar de facebookpagina van Sportstuif of de sport- en spelactiviteiten groep. Het kan ook door een appje te sturen naar Sportstuif Helmond: 06- 33567562

Tip

Mist er op de route een opdrachtkaart of kan je hem niet vinden? Neem dan direct contact op via 06- 33567562

COVID-19

Let op! Denk aan de verscherpte coronamaatregelen. Houd er rekening mee dat de veilige afstand regel 1,5 meter en dat het verbod op groepsvorming van meer dan 2 volwassen (kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee), ook tijdens de speurtocht buiten geldt.

https://www.samenbijsportstuif.nl/Download/RenderModuleFile/3124

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *