Staatsloterij is winnaar van een ton ‘kwijt’ in Helmond

Voor alle gelukszoekers die wel eens staatslot kopen, maar vervolgens vergeten de uitslag te checken, is het nu tijd om van de bank te komen. Staatsloterij zoekt namelijk de winnaar van 100.000 euro die zich na de Koningsdagtrekking van 27 april nog altijd niet heeft gemeld. Trek het nachtkastje open of check  de keukenla; bedenk waar het waardevolle papiertje van een ton zou kunnen liggen. Het staatslot heeft nummer HM15002 en is gekocht bij de Albert Heijn aan de Torenstraat in Helmond.

Volgens Staatsloterij komt het wel vaker voor dat spelers hun winnende lot niet direct verzilveren. Daarbij gaat het altijd om loten die in de winkel zijn gekocht. Om de prijs te kunnen innen, moet de winnaar zich met het Staatslot melden op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. De winnaar krijgt daar ook advies en begeleiding bij de nieuwverworven rijkdom.

“Het lot met de prijs van 100.000 euro is in een winkel gekocht, waardoor wij ook niet weten wie de gelukkige winnaar is”, zegt Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij. “Loten in de winkel worden vaak gekocht door mensen uit de omgeving. Daarom roepen we iedereen in Helmond nogmaals op om toch nog een keer thuis te zoeken naar het winnende lot.’’

Foto: Het winnende lot is verkocht bij de Albert Heijn XL aan de Torenstraat in Helmond.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *