DitisHelmond is op pad gegaan om in deze lockdown periode de lokale middenstander extra onder de aandacht te brengen met #steundelokaleondernemer. Dit is het eerste deel.

Vanwege de lockdown zijn veel winkels gesloten. Medewerkers van DitisHelmond zijn op pad gegaan en hebben winkeliers gevraagd hoe zij deze periode doorkomen. Wat zijn hun oplossingen om toch nog enigszins omzet te draaien. DitisHelmond laat de ondernemers aan het woord. De ondernemers kunnen vertellen wat ze verkopen en de mogelijkheden om hun artikelen te kunnen bestellen.

DitisHelmond doet dit als extra ondersteuning voor de lokale ondernemers zolang dit binnen de mogelijkheden ligt.  Men kan zich nog aanmelden via info@ditishelmond.nl .

Het geheel wordt geplaatst op onze socialmedia kanalen zoals:

E.mail:  info@ditishelmond.nl
Website:    www.ditishelmond.nl
Facebook:  Helmond-ditishelmond
Twitter:     @ditishelmond
YouTube: https://www.youtube.com/ditishelmond
Instagram: www.instagram.com/ditishelmond.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *