Straatvoetbaltoernooi zondag op de Markt in Helmond

Maar liefst 40 teams uit Helmond en daarbuiten doen zondag 17 juli mee aan het straatvoetbaltoernooi in Helmond centrum. Het is bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 6 en 16+.

Deelnemers uit verschillende wijken in Helmond doen mee aan het Straatvoetbaltoernooi. Ook zijn er meerdere teams uit Eindhoven, Mierlo, Gemert, Roermond en zelfs een team uit Rotterdam.

Programma
Het begint zondag rond 9:00 uur met de gemengde teams uit de categorieën 6-7 en 8-9 jaar oud. Vervolgens zullen rond 11:30 uur de jongens en meiden van 13 t/m 15 jaar van start gaan. Rond 14:00 uur zijn de jongens en meiden van 16+ aan de beurt. En de afsluiting is rond 15:00 uur met de jongens en meiden van 10 t/m 12 jaar.

Side events
René Taal van Jibb+.: “Er zullen vette side events zijn, waaronder twee pannakooien voor een hooghoud challenge. Hierbij zijn prijzen te winnen die door Helmondse Voetbalschool zijn gesponsord. Ook is Helmond Sport aanwezig met een aantal spelers en wat leuke spelonderdelen.”

Helmondse samenwerking
Het Straatvoetbaltoernooi in Helmond wordt georganiseerd door Jibb+ en Jongerenwerk Helmond. Met ondersteuning door de gemeente Helmond, LEV groep en Pactum. Op deze manier proberen ze zoveel mogelijk Helmondse kinderen en jongeren te bereiken, deel te laten nemen en te betrekken bij dit toernooi.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.