In sportpark Brandevoort werd zaterdag 2 juli de Summersports 2022 gehouden. Bram van den Elsen organiseerde dit evenement samen met de LEV-groep, Jibb+ en Hup. Het is een gratis evenement voor de jeugd.

De aanmeldingen liepen in het begin niet heel goed. Dit kwam omdat er tegelijkertijd Outdoor Wish werd gehouden. Maar dat trok aan en het evenement kon toch doorgang vinden.

Er waren diverse sporten zoals bubblevoetbal, gewoon voetbal, voetbalsjoelen en voetbaldarts. Hierbij kan men tegen een luchtkussen aanschieten met de voetbal. Bijzonder is dat een Oekraïens team mee deed.

Het  is de bedoeling dit evenement de komende jaren te blijven houden in sportpark Brandevoort.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.