SV De Braak huldigt jubilarissen thuis aan de deur

SV De Braak, de fusieclub die ontstaan is uit MULO  en HELMONDIA, heeft in het weekend van 10 en 11 April een aantal personen verrast. Hier was een goede rede voor: het betrof allemaal jubilarissen van de club. Vanwege de coronabeperkingen was het niet mogelijk om jubilarissen uitgebreid in het zonnetje te zetten tijdens een huldiging. Vandaar dat al deze personen thuis verrast werden met een bloemetje en woordje aan de deur.

Ook waren twee personen ‘uitverkoren’ om door DitisHelmond geïnterviewd te worden. SV De Braak wilde met de huldiging de grote waardering voor alle jubilarissen uitspreken. Het gaat om mensen die tussen de 25 en 80 jaar lang lid zijn. Zij zijn de club trouw gebleven al die jaren en hebben diverse functies verricht binnen de vereniging of zijn nu nog actief binnen de club. “Als club kunnen we dus alleen maar trots zijn op deze personen. Alle jubilarissen waren zichtbaar blij verrast met het bezoek”, vertelt de vereniging. Zodra de mogelijkheid het toelaat worden alle personen alsnog officieel gehuldigd tijdens een feestelijke bijeenkomst op Sportpark De Braak.

De jubilarissen zijn:

25 jaar lid: Tino Daniels, Marion Stax, Willem v.d. Hoef, Joep Tilburgs, Raymond Tenhoeve, Albert Noijen, Mark v.d. Reek, Frank v.d. Berg, Nygel Hoek, Wilnard Dankers.

40 jaar lid: Ton v.d. Boogaard, Stefan Manders, Mark Kolenberg, Patrick Winckens, Henk Giebels.

50 jaar lid: Ronnie van Kraay.

65 jaar lid: Toon de Vries, Ludi Ermens, Peter v.d. Vorst.

70 jaar lid: Paul Bongers, Harrie van Kraaij.

75 jaar lid: Jan v.d. Heyden, Ad Lammers.

80 jaar lid: Theo Lambert.

Fotocollage: SV De Braak

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Austeja Jonikate - Redactie

Ik ben Austeja en ik kom uit Helmond. Ik studeer journalistiek in Utrecht en ik ben een van de nieuwe aanwinsten van DitisHelmond.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *