• Swift trots op kampioenen

Zondag was het groot feest op het Barentzpark bij handbalvereniging Swift. De vereniging mocht maar liefst vier behaalde kampioenschappen tegelijk vieren. En daar is de club met recht apetrots op.

Vier kampioenen tegelijk, drie jeugdteams en een herenteam. Uiteraard vroeg dat om een feestje bij Swift. De kantine stond zondag flink op zijn kop tijdens de huldiging. Er waren bloemen, medailles en natuurlijk snoep voor de jeugdigen.

Maar één team was daarbij helemáál verrast. Want in de kantine werd een doos bezorgd voor het team D2. Natuurlijk was iedereen nieuwsgierig naar de inhoud van de doos. Tot grote blijdschap van het team zat er een grote kampioensbeker in, met daarin de gravure: ‘D2-kampioen 2023’. De grote vraag blijft natuurlijk wie de gulle schenker was, want deze wenste anoniem te blijven. We zullen het misschien wel nooit te weten komen.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *