Tandartsen onder één dak in de wijk Brandevoort

In de wijk Brandevoort zijn verschillende locaties waar je naartoe kan voor goede mondzorg. Daar gaat binnenkort het een en ander in veranderen. Twee tandartsenpraktijken gaan samen vanuit één locatie werken. 

De van oorsprong Gemertse Hein Koppens (tandarts) en zijn vrouw Gonnie Koppens Sap (mondhygiëniste) hadden de eerste tandartspraktijk in de nieuwe wijk Brandevoort in het jaar 2002. Na 18 jaar gaat de praktijk verhuizen van de Statenlaan naar De Plaetse. Tandarts Julie Toemen, die voorheen vanuit Tandartspraktijk “De Veste” werkte, komt ook op deze nieuwe locatie.

Vernieuwing

Praktijk “De Veste” bestaat dan niet meer.  Zo komt er op Brandevoort één centrale plek voor mondzorg. De nieuwe naam wordt ‘Mondzorg Brandevoort’. De nieuwe praktijkruimte heeft meer plek om vanuit de diverse disciplines te werken en er is ook de mogelijkheid om dingen samen te organiseren. Wel blijven de tandartsen werken met ieder hun eigen patiëntenbestanden.

“Heel Brandevoort kan dus blijven lachen met een mooie mond.”

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Joos van Stiphout

Joos van Stiphout: Een stevige vastbesloten dame met een klein hartje en meestal een iets te grote waffel. Goedlachs, maar ook vaak serieus. Een caretaker pur sang. Verslaggever bij Ditisonzewijk Helmond en DIOW TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *