TechLab Live Vraag & Antwoord op Instagram

Techlab van bibliotheek Helmond-Peel gaat live via Instagram voor de jeugd van 7-12 jaar. Tijdens deze vraag-en-antwoordsessie kan de jeugd vragen stellen over techniek, wetenschap, robots, etc…?  Op zaterdag 10 juli om 14.00 uur beantwoorden de medewerkers van het TechLab de vragen beantwoorden op het Instagram-account @bibliotheekhelmondpeel.

Vragen kunnen vooraf gestuurd worden naar het Techlab: techlab@bibliotheekhelmondpeel.nl en misschien wordt de vraag zaterdagmiddag dan wel live beantwoord. Ook wordt zaterdagmiddag het nieuwe jaarprogramma van het TechLab gepresenteerd. Vanaf dan kan iedereen zich ook direct aanmelden voor een van de Expedities, summerschools, TechLab Clubs, Digiwijs middagen of Coderdojo’s die de bibliotheek in 2021 organiseren.

Het TechLab van de Bibliotheek Helmond-Peel organiseert (na)schoolse activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar. Er zijn TechLab Expedities, de TechLabClub op zaterdag en op woensdagmiddag is er de TechLab Skoolzone en Digiwijs. Ook Coderdojo Helmond organiseert haar bijeenkomsten in het TechLab in de Bibliotheek aan de Watermolenwal.
www.bibliotheekhelmondpeel.nl/techlab

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bibliotheek Helmond-Peel

Bibliotheek Helmond-Peel draagt bij aan de individuele ontwikkeling van mensen en ondersteunt hun deelname aan de samenleving; zij brengt mensen, bronnen en organisaties samen en levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden als lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.