Tentoonstelling Stiphout Art in pastorietuin met 18 kunstenaars

Na drie jaar kan er eindelijk weer geëxposeerd worden door Stiphout Art, de kunstenaarsgroep uit Stiphout. Op zondag 26 juni houdt deze kunstenaarsgroep weer een  tentoonstelling in de pastorietuin van de kerk in Stiphout. De expositie is van 11.00 tot 17.00 uur aan de Dorpstraat 34. De toegang is gratis.

Verdeeld over de hele tuin staan er die dag witte tenten waarin een 18-tal kunstenaars hun recente werken tentoonstellen. Er zijn veel verschillende disciplines te bewonderen o.a. schilderkunst, glaskunst, ballpointtekeningen, hoedobjecten, fotografie, beelden, keramiek, pastelschilderijen en zo meer.

Ook deze keer zijn er verschillende gastkunstenaars die hun werken exposeren samen met de leden van de Kunstgroep. Het geheel wordt omlijst door muziek. Ook wordt er gedurende de dag een loterij gehouden, waarbij van iedere kunstenaar een ter beschikking gesteld kunstwerk te winnen is.

Meer informatie: www.kunstgroepstiphout.nl.

Er is voor kunstenaars uit de omgeving altijd gelegenheid zich aan te sluiten bij de groep, via dezelfde site kunnen zij zich hiervoor aanmelden.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.