Terre des Hommes blij met gebruikte sieraden

Naast bekendheid voor goede doelen vraagt Terre des Hommes Helmond ook aandacht voor het inzamelen van spulletjes voor de verkoop in de winkel.  In het bijzonder is er behoefte aan nog mooie gedragen sieraden en horloges die niet meer gedragen worden. Terre des Hommes maakt deze sieraden schoon, repareert ze indien nodig en verkoopt ze dan weer.

Terre des Hommes Helmond is een goede doelen winkel die bijdraagt aan een betere wereld door de verkoop van kringloopproducten en het doneren van de opbrengst aan projecten tegen kinderuitbuiting en -misbruik in de wereld. De Terre des Hommes winkel is in het centrum van Helmond, Marktstraat 9, en draait volledig op vrijwilligers. In de winkel worden goede gebruikte artikelen verkocht. Deze spullen worden gratis aangeleverd door inwoners van Helmond en omgeving die willen helpen.

Spullen kunnen tijdens openingstijden naar de winkel worden gebracht. Naast sieraden zijn de mensen daar ook blij met o.a. mooie dames- heren en kinderkleding (schoon en niet stuk), schoenen, laarzen en tassen, speelgoed, boeken, CD’s en DVD’s, serviesgoed, bestek, glaswerk, keukenspulletjes en woonaccessoires.

Bij mensen die willen doneren en geen vervoer hebben, kunnen de spullen op afspraak thuis worden opgehaald.

www.terredeshommes.nl

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *