Terre des Hommes Helmond met kunst en kitsch op Art Festival

Terre des Hommes Helmond is er bij op zondag 12 september als deelnemer aan het Helmond Art Festival. De winkel aan de Marktstraat is een zogenaamde ‘Goede Doelen Winkel’ en draait volledig op vrijwilligers. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor projecten van Terre des Hommes.

De organisatie richt zich nationaal, maar ook internationaal tegen de uitbuiting van kinderen in de wereld. Dan gaat het om bijvoorbeeld kinderarbeid, misbruik en prostitutie.

Terre des Hommes verkoopt gebruikte artikelen zoals (merk)kleding, boeken speelgoed, serviesgoed, glaswerk en woon­accessoires. Deze spullen worden gratis aangeleverd door de inwoners van Helmond en omgeving. In de marktkraam op het Helmond Art Festival wordt een assortiment kunst & kitsch aangeboden. De markt is van 12.00 tot 15.00 uur.

Bezoekers kunnen op het Art Festival kennismaken met beeldende kunst, dans, demonstraties, workshops, straattheater, straatmuzikanten en culturele organisaties. Daarnaast zijn de winkels, terrassen, het kasteel en de Lambertuskerk geopend.

 

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *