Dit jaar wordt het 20-jarig jubileum van de Kasteeltuinconcerten Helmond gevierd door organisator Stichting Helmond City Events. Dat gebeurt tijdens acht vrijdagavonden in juli en augustus. De organisatie pakt dit jaar extra uit. Kijk naar deze terugblik op 20 jaar Kasteeltuinconcerten.

De opzet van de Kasteeltuinconcerten is gelijk aan voorgaande jaren op dezelfde locatie, op dezelfde tijden, met dezelfde sfeer en zoals altijd gratis toegankelijk. Op Komende vrijdag 8 juli is de eerste avond en vrijdag 26 augustus is de afsluiting. Speciaal vanwege het jubileum zijn er dit jaar acht edities. De muziekstijlen variëren van rock, nederpop, salsa en tribute tot aan tophits van nu.

Sinds 2018 heeft de Kasteeltuinconcerten naast het hoofdpodium ook ruimte voor lokaal en regionaal talent. Per avond worden gemiddeld zo’n zesduizend bezoekers verwacht. Vanwege corona was de laatste serie concerten in 2019. Toen kwamen er in totaal 50.000  bezoekers op af.

Alles over de Kasteeltuinconcerten kun je vanaf 11 juli  te zien krijgen via DitisHelmond tv en via de DitisHelmond social media.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.