Theatershow voor Helmondse werkzoekenden

Stichting JobOn presenteert vanaf juni de theatershow ‘Stop met solliciteren, ga werken!’. Een interactieve show met gelegenheid tot netwerken. Op 16 juni kunnen inwoners van Helmond de show bijwonen in de Brainport Human Campus.

De theatershow wil graag antwoord geven op de vraag hoe je aan je droombaan komt en is niet alleen bedoeld voor mensen zonder baan, maar ook voor mensen die de overstap willen maken naar een nieuwe baan. ,,Het is de kunst om de angst los te laten en kritisch te kijken naar jouw baan. Anders wordt werken een last, terwijl je uit jouw werk juist energie moet halen”, aldus Theatermaker en trainer Ralph Kolen, die de show in opdracht van JobOn maakt.

De voorstelling wil graag de importantie van netwerken laten zien. ,,Maar liefst 70% van alle vacatures worden via het netwerk ingevuld. Dus ga aan het werk! Lukt de droombaan nog niet, maak een (tussen)stap en ga aan het werk. Ook vrijwilligerswerk is een optie, in veel organisaties en ook bij JobOn kan je eventmanager worden. Na de show nemen we je mee in onze programma’s”, volgens Kolen.

Meer info: https://jobon.nl/theatershow-stop-met-solliciteren-ga-werken/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dave Kornuijt

Dave Kornuijt redacteur bij DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.