Theo Heller lijsttrekker Forum voor Democratie in Helmond

Theo Heller (60 jaar) uit Helmond werkt als Operationeel Specialist bij de politie. In de afgelopen 42 jaar heeft hij diverse functies vervuld, in uniform, bij recherche-onderdelen en bij beleids- en advieszaken. Heller heeft veel samengewerkt met vertegenwoordigers van lokale besturen en maatschappelijke instellingen. Vanwege de Corona-maatregelen werkt ook hij nu het grootste gedeelte van de tijd vanuit thuis.

Heller: “Als politieambtenaar sta je midden in de maatschappij. Je moet steeds keuzes maken en vaak impopulaire beslissingen nemen. Dat hoort bij het vak en dat doe je met de beste bedoelingen. Maar er komt steeds meer druk op de beperkte capaciteit. Ik heb me nooit voor kunnen stellen dat we te maken zouden krijgen met zulke extreme maatregelen, als waarmee we nu geconfronteerd worden. Om me heen zie ik mensen, jong en oud, depressief worden. Ondernemers wordt het onmogelijk gemaakt om hun bedrijf te runnen. Onze bewegingsvrijheid wordt steeds verder ingeperkt.” In de gemeenteraad wil Heller pleiten voor een snelle terugkeer naar het echte ‘oude’ normaal. “Met maatwerkzorg voor potentieel kwetsbare personen en een portie gezond verstand moet dat gewoon kunnen.”

Heller stelt dat tegenstellingen en uitsluiting dienen te worden voorkomen. Hij is geboren in Eindhoven. “Ik woon nu 21 jaar in Helmond. Mijn band met deze stad is belangrijk. Met respect voor elkaar houden we de prettige Helmondse sfeer in stand. Daar wil ik me 100% voor inzetten.”

Forum voor Democratie wil de andere namen op de kieslijst (nog) niet delen. Ook over het verkiezingsprogramma, toegespitst op Helmond, wil de partij niks kwijt.

Theo Heller lijsttrekker Forum voor Democratie in Helmond. (Foto: Davide Heijmans) 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Dit artikel heeft 8 reacties

 1. Adrie Bijsterveld Reply

  Ik ken Theo al heel lang en is een ëchte vriend van mij.
  Ga er maar vanuit dat deze persoonlijkheid heel vaardig is in leiderschap en professionaliteit. FVD afdeling Helmond is in goede handen met deze vaardige denker!!!!!!

 2. Esther Reply

  Een prachtig en krachtig mens, met het hart op de juiste plek.
  Rechtvaardig, een strijder, moedig en menselijk.
  FVD jullie boffen met Theo.
  Ik wens Theo heel veel succes met deze nieuwe uitdaging!

 3. Peter Reply

  Dat een vaardig denker deze achterlijke club gaat vertegenwoordigen geeft toch te denken!!

  • Jos Reply

   Achterlijke club? Je bent “geïnformeerd” door je TV en je krant natuurlijk. Jij behoort tot het leger (met alle respect) onnozele luie TV kijkers die s’ avonds moe op de bank geploft met een glas bier zich het hoofd vol met “ feiten” laat gieten.

   Heb je ooit het partijprogramma van FVD gelezen?
   Niet dus! Weet ik 100% zeker

   Heb je ooit 2ekamer FVD debatten gevolgd (kun je allemaal vinden op een (speciale) overheidswebsite waar je FVD mensen hun speeches en debatten ziet houden?
   Niet dus! Weet ik 100% zeker

   Her enige wat jij gebruikt als bron is wat flauwekul framing in krantjes en je neemt zonder enige kritiek alles uit je TV klakkeloos aan/ over alsof het jouw “eigen” conclusie is.

   Je weet totaal niet waar FVD voor staat. Makkelijk om te ontdekken

   https://www.fvd.nl/standpunten
   Ga jij vast niet lezen. Je gelooft wat een paar columnisten betaald en gestuurd in een krant mogen zetten.

   Je leeft in de waan die de TV en krant in je hoofd giet.

   • Peter Reply

    Kennelijk heb jij geen ogen en oren in je hoofd. Of je gebruikt een blinddoek en kurken als die idioten Baudet en van Meijeren aan het woord zijn??

    • Dewi Reply

     Wat maakt dat u de partij zo noemt? Welke punten vanuit het verkiezingsprogramma, want daar gaat het uiteindelijk om, noemt u belachelijk?

 4. L Reply

  Vrijheid en openheid en dan nog niets willen delen? Wat een openheid. Belachelijk dat een partij als FvD meedoet en dan iemand van de politie als lijsttrekker. Ik gruw ervan

 5. Dewi Reply

  Geweldig dat FvD meedoet aan onze aanstaande gemeenteraadsverkiezingen ❤
  Eindelijk het juiste geluid in Helmond, een partij die echt voor de burger, de Helmonder staat😃
  En dan vertegenwoordigd in Helmond door Theo Heller, nou het gouden recept lijkt me💯💫🥰❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *