Het Tienerhuis aan de Rivierensingel bestaat 25 jaar. Tijd voor een feestje dus.

En die kwam er, en wat voor een. De felicitaties en complimenten bleven maar binnenkomen. Politici en organisaties waren vol lof over het reilen en zeilen van het Tienerhuis/Skatepark. Dat is ooit anders geweest. Vaak was het moeilijk om aan vrijwilligers te komen en veel toekomstplannen waren soms niet te realiseren, vanwege bijvoorbeeld de financiën.

Tegenwoordig kunnen de vrijwilligers en de mensen van het bestuur trots zijn op wat zij bereikt hebben en wat er nog komen zal. Voorzitter Ron Peters is apetrots. En terecht. Als wijkreporter kom ik vaak in het Tienerhuis. Ik bewonder het harde werk en het doorzettingsvermogen om iets te bereiken, zowel van het bestuur als de vrijwilligers.

Op de jubileumavond kwamen er dan ook geweldige reacties. Er waren mensen van Jibb-plus, de politici, de scouting, mensen van de Lev groep en We Care. De Lev groep en We care werken ook heel veel met en voor jongeren. Ook een delegatie van de Spekzullekes was aanwezig. En natuurlijk ook de wethouder Harrie van Dijk mocht niet ontbreken. Even een welkomstwoord van Ron Peters, die daarna de microfoon weer doorgaf aan de wethouder. Daarna volgde een gezellige avond. Waar veel gesprekken werden gevoerd, onder het genot van een drankje. We wensen het Tienerhuis/skatepark de komende jaren veel succes….

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.