Time to say goodbye, zegt Geraldine

The Rosegarden

De toiletten in de Veestraat 16 c, boven tussen Scapino en Casa, zijn niet alleen een opluchting voor mensen met hoge nood, maar het is er ook een servicepunt voor het publiek.

De meeste Helmonders kennen Geraldine Setz wel. De ondernemer die deze locatie al bijna 14 jaar  beheert. Haar motto:” Koning, keizer, admiraal, Plassen moeten ze allemaal.”geeft al aan dat ze voor alle mensen een warm welkom heeft. Altijd een vriendelijk woord, een gesprekje of een snoepje voor de kinderen.

De sociale carrière tijger (zo mogen we haar wel noemen) heeft altijd al vele banen tegelijk gehad. In de kapsalon, in de horeca en als trouwambtenaar. Daarbij was ze ook moeder en stond ze voor iedereen klaar.

Veel steun heeft ze gehad in de begintijd van  centrummanager Tjeu de Wit. Die deed erg zijn best om “The Rosegarden” mee mogelijk te maken.

Zelf zegt ze: In het café en hier in “The Rosegarden” tussen de mensen krijg je levenservaring.

Goodbye

Toch komt er altijd een tijd van afscheid nemen en voor Geraldine is het zover dat ze gaat stoppen als ondernemer in het Helmondse centrum.

Dus zijn we op zoek naar iemand die dit wil overnemen. Iemand die in zijn eigen stijl en sfeer de stadstoiletten wil gaan uitbaten zodat de Helmonders dit niet hoeven te missen in het centrum. Welke ondernemer geschikt zou zijn?? Iemand met ondernemers bloed en sociaal vaardig. Daarnaar zijn we nu op zoek.

Zij kunnen contact opnemen met Geraldine via whatsapp en telefonisch op 06 21 93 32 97

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Ditisonzewijk.nl Joos van Stiphout - Redactie

Joos van Stiphout: Een stevige vastbesloten dame met een klein hartje en meestal een iets te grote waffel. Goedlachs, maar ook vaak serieus. Een caretaker pur sang. Verslaggever bij Ditisonzewijk Helmond en DIOW TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *