De toekomstige bewoners, die een huis hebben toegewezen gekregen aan het Bouwplan Schryverskade in Helmond, kunnen gaan verhuizen.  De nieuwe bewoners van de 24 appartementen en de 14 grondgebonden woningen, kunnen de dozen gaan inpakken, want  zij hebben vanmorgen de sleutels overhandigd gekregen van Woonpartners.

 Het project van Bouwplan Schryverskade is gestart in april 2021 en is nu 10 maanden later zover,  dat er weer mensen in de straat komen wonen. Het is er wel veranderd, in vergelijking met de duplex woningen, die er voorheen gestaan hebben. Achter de Vondellaanvijver, zal weer de nodige bedrijvigheid zijn, de komende weken.

© Tekst en foto’s, Henk van Dijk

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Henk van Dijk

Henk van Dijk is de vaste fotograaf van Dit is Helmond In zijn werkzame leven was hij tot aan zijn pensionering, grond en luchtfotograaf bij de Koninklijke Luchtmacht. Ook de vaste fotograaf van de Heemkundekring Helmont en een trotse militair Veteraan.

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. gielvanhooff Reply

    Sinds wanneer schrijven schrijvers schryvers? Terug naar de school met die apekool. Makelaars & projectontwikkelaars als taalvernieuwers? Niet heus!

  2. Gert H.M. Bouten Reply

    Beste Henk,
    Wederom dank voor deze mooie rapportage. Ook dit project is weer een aanwinst voor Helmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.