Iedereen welkom bij Togarashi-Ronin in Fletcher Wellness Hotel

Komende zaterdag 20 november is het eindelijk zover: Togarashi-Ronin, vereniging voor Oosterse krijgskunsten, organiseert samen met Budogym Katwijk een stage in de Spiegelzaal (2de etage) van het Fletcher Wellness Hotel in Helmond.

“Enige tijd geleden hadden we niet gedacht dat we zo’n stage nog zouden organiseren, en niet alleen vanwege corona”, zegt Jeroen Geven, voorzitter en actief lid van de vereniging. Hij doelt daarmee op de enigszins turbulente zoektocht naar een nieuwe locatie voor de dojo. “De laatste keer dat Budogym Katwijk in Helmond te gast was (in 2015), hadden we onze dojo nog aan de Jeroen Bosschstraat.”

Sindsdien is er veel veranderd, stelt ook Hans Spaan, sensei/leraar: “Wij zijn de gemeente dankbaar en vooral ook Fletcher Wellness Hotel. De nieuwe locatie blijkt een schot in de roos, ook getuige het groeiende aantal leden. We zitten hier perfect.” Hans roept de mensen in de wijk en alle andere geïnteresseerden op om zaterdag 20 november vanaf 10.30 uur een kijkje te komen nemen. “Wij zorgen er uiteraard voor dat alle noodzakelijke maatregelen in verband met corona in acht genomen worden, dus vergeet vooral je QR-code en ID niet. Dan maken we er een leuke dag van, die voor de jeugdleden met een leuke activiteit (en een hapje en drankje) wordt afgesloten.”

De stage begint om 10.30 uur met een trainingssessie en duurt tot 15.30 uur. Iedereen is welkom.

Voor vragen of nadere informatie, kijk dan op de website (www.togarashi.nl) of bel 06-21675283.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Dit artikel heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *