Tom Gruijters uit Mierlo-Hout wint Passieprijs

Tom Gruijters uit Mierlo-Hout heeft afgelopen vrijdag de Passieprijs in ontvangst genomen. De Passieprijs is een prijs van de Nationale Vrijwilligersprijzen in samenwerking met de Postcode Loterij die jaarlijks wordt toegekend aan supervrijwilligers die zich inzetten voor hun directe omgeving.

Tom is pas 20 jaar, maar zet zich al enkele jaren vrijwillig in op allerlei gebied. Hij is onder andere medeorganisator van de Minorfeesten die vijf keer per jaar in Wijkhuis De Geseldonk worden georganiseerd voor middelbare scholieren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar.
Hierbij komen zijn grafische vaardigheden goed van pas. Zo ontwerpt hij iedere editie de poster en flyer voor het feest. Ook zorgt hij er tijdens de avond zelf voor dat de sfeer wordt vastgelegd door foto’s en video’s.

Tom zorgt voor een professionele uitstraling van het evenement, dat tevens terug te zien is op de website. Deze is compleet op de schop gegaan en is door Tom eigenhandig opgebouwd.

De inzet van Tom vindt niet alleen achter de computer plaats. Hij steekt zijn handen uit de mouwen bij de voorbereidingen en zorgt er gedurende het feest voor dat alles in goede banen geleid wordt. Dit alles doet hij zichtbaar met veel plezier.
Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het volgende Minorfeest op 30 september in volle gang. Tom is alweer druk bezig, en als het aan hem ligt zal hij dit nog jaren doen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Minor

Minorfeesten zijn te gekke frisfeesten speciaal voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar. Op die leeftijd mag je nog niet op stap, maar dat wil niet zeggen dat je niet uit je dak kan gaan! Tijdens deze feesten zal er natuurlijk geen alcohol geschonken worden, maar frisdranken en overheerlijke snacks zijn verkrijgbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.