Tomas van Duijnhoven, bestuurder sector ‘Zorg’ bij Wijkmanagement Helmond

Sinds december 2021 is Tomas van Duijnhoven namens de sector ‘Zorg,’ toegetreden als bestuurder bij Wijkmanagement Helmond. Tomas is werkzaam als afdelingsmanager Facilitair Bedrijf bij het Elkerliek Ziekenhuis en aanspreekpunt ‘Zorg’ bij Wijkmanagement Helmond.

Wijkmanagement Helmond is een fonds voor ondernemers uit de Helmondse wijken, maar ook voor de sectoren Zorg, Detailhandel, Cultuur, Onderwijs, Sport en Agrarisch/buitengebied.
Het Wijkmanagement is van én voor bovengenoemde ‘trekkingsgerechtigden.’
Een gedeelte van het geld dat via de belastingkas door alle bezitters/beheerders van niet-woningen wordt opgebracht, komt ook weer ten goede van de trekkingsgerechtigden.

Slim samenwerken
Door slim samen te werken met andere Helmondse trekkingsgerechtigden (bijvoorbeeld Zorg met Detailhandel of Zorg met Cultuur), kunnen partijen gelden samenvoegen waardoor er meer geld beschikbaar komt voor een project of evenement. Dit zijn cross-overs en Wijkmanagement heeft al vele mooie projecten, acties en cross-overs mogen realiseren en (financieel) ondersteunen. Het zorgt er mede voor dat het fijn wonen, werken en ondernemen is in de Helmondse wijken.
Tomas van Duijnhoven: ‘Ik ga persoonlijk naar alle grotere zorgaanbieders om even kennis te maken én om uitleg te geven waarvoor je met mij kunt schakelen. Ik adviseer en denk graag mee hoe we cross-overs kunnen realiseren. Samenwerken loont bij het aanvragen van subsidie bij Wijkmanagement Helmond!’

Idee
Gaat er al een lampje branden en zie je samenwerkingsmogelijkheden met anderen voor je idee, actie of evenement? Tomas gaat graag met je in gesprek, om te bekijken hoe de krachten gebundeld kunnen worden en of jouw idee voldoet aan de voorwaarden van het fonds, zodat deze omgezet kan worden in een aanvraag. Kijk op www.wijkmanagementhelmond.nl
of stuur een e-mail naar: tomas@wijkmanagementhelmond.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.