Topscore voor ROC Ter AA Helmond

Het kwaliteitsinstituut Blik op Werk heeft de inburgeringsopleiding van ROC Ter AA de maximale score van vier sterren gegeven. Dit is hét keurmerk voor arbeidsparticipatie en inburgering in Nederland. ROC Ter AA in Helmond kreeg een 9,2.

Janssen Reinen, voorzitter college van bestuur ROC Ter AA: “We zijn ontzettend blij met deze erkenning. Onderwijs is nooit af, we blijven ons ontwikkelen om de kwaliteit hoog te houden. Maar minstens zo belangrijk is maatwerk en persoonlijke aandacht. Om dit zo vertaald te zien in een maximale kwaliteitsscore en een hoog tevredenheidscijfer, is een groot compliment. Zeker voor onze medewerkers die met hart en ziel werken met en voor deze doelgroep.” ROC Ter AA heeft al veel ervaring als het gaat om inburgeringsonderwijs. Extra leuk is dat de deelnemers tijdens projecten als ‘Taaldorp’ en ‘Schrijfmaatjes’ contact leggen met mbo-studenten van ROC Ter AA. Hierdoor leren zij niet alleen de taal in een praktijksituatie, maar beiden leren over elkaars cultuur, normen en waarden.

Blik op Werk

Het kwaliteitskeurmerk van Blik op Werk wordt verleend aan organisaties die met hun dienstverlening bewijzen kwaliteit te leveren en duurzame arbeidsparticipatie en inburgering te bevorderen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Fee Roelofsen

Fee Roelofsen Stagiaire redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *