Even voorstellen…
Mijn naam is Richard Harks en ik ben vestigingsmanager bij Toyota Oostendorp in Helmond.
In 2001 ben ik bij de Oostendorp groep gestart als verkoopadviseur bij Oostendorp Helmond. Als geboren Eindhovenaar was ik hier goed op mijn plek en ik heb deze functie dan ook 17 jaar lang met veel plezier vervuld. Daarna was ik twee jaar werkzaam als vestigingsmanager bij Toyota Oostendorp Roermond en sinds 1 april dit jaar ben ik als vestigingsmanager terug op het oude honk in Helmond.

De Oostendorp Autogroep is al ruim 40 jaar trots Toyota dealer. Auto’s zijn onze lust en ons leven, maar we houden nog meer van tevreden klanten. Samen met mijn team doe ik er alles voor om hen zorgeloos rijplezier te bezorgen.

Hoe gaat Oostendorp om met corona
Preventieve maatregelen en creatieve oplossingen
De gezondheid van onze medewerkers en die van onze klanten is voor ons het allerbelangrijkste. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen hebben genomen omtrent het Coronavirus. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

We besteden op alle vestigingen extra aandacht aan de hygiëne en schoonmaak, schudden geen handen en houden voldoende afstand. We hebben genoeg ruimte om anderhalve meter afstand te bewaren, maar plannen zoveel mogelijk afspraken vooraf in. Zo kunnen wij onze klanten verzekeren van een veilig bezoek aan ons bedrijf. Daarnaast hebben we diverse praktische maatregelen doorgevoerd. Zo trekken we wegwerphandschoenen aan, zodra we in de klantenauto plaatsnemen, reinigen bij uitgifte van de auto het stuur, pookknop en handremvat en we geven een gebruikte pen mee aan de klant.

Voor klanten die liever niet de deur uit willen, maar wel een bezoek willen brengen aan onze werkplaats of showroom, bieden wij ook verschillende mogelijkheden. Met een gratis haal- en brengservice halen we de auto thuis op bij de klant en brengen hem, na de onderhoudsbeurt, weer terug. Vanuit onze showroom bieden wij klanten de mogelijkheid om met onze verkoopadviseurs te videobellen. Zo kunnen we een auto uitgebreid laten zien en vragen direct beantwoorden. Ook een proefrit aan huis behoort in deze tijd tot de extra mogelijkheden.

Zorgheldenauto’s
Toen de corona-uitbraak serieuze vormen aannam werd de actie #zorgheldenauto opgezet. Oostendorp Autogroep heeft hiervoor een twintigtal auto’s beschikbaar gesteld om lokale zorghelden te ontzorgen in hun mobiliteit. Zo konden zij toch snel op hun werk komen zonder afhankelijk te zijn van bijvoorbeeld het openbaar vervoer.

Slot
Ons doel blijft om onze klanten zorgeloos rijplezier te bezorgen. Dankzij de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers kunnen klanten ook in deze tijd van corona zonder zorgen een auto kopen en laten onderhouden.

Oostendorp Toyota Helmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Herbert von Reth

Initiatiefnemer van DitisHelmond Optimist, enthousiast, gedreven altijd opzoek naar samenwerking. Samen kunnen we veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *