‘Traditierijke circusshow’ Renz in Helmond

Circusliefhebbers kunnen in Helmond nog tot en met zondag 5 november hun hart ophalen bij de voorstellingen van Circus Renz International. Het vermaarde circus heeft haar tenten opgeslagen ten zuiden van recreatieplas Berkendonk aan de Deurneseweg.

In de geelblauwe tent van Circus Renz kunnen bezoekers genieten van een ‘traditierijke circusshow’. In die show is onder meer plek voor acht Arabische paarden, acrobatiek, jongleurs, trapezewerkers en clowns. De premièrevoorstelling is vandaag om 17.00 uur. Daarna blijft het circus nog tot en met volgende week zondag 5 november in Helmond.

Er was in eerste instantie nog wat gedoe omtrent de exacte locatie voor het circus, maar uiteindelijk zijn de gemeente en de organisatie tot een akkoord gekomen. Bekijk hier de programmering met alle voorstellingen.

Circus Renz duikt op uit de mist

Faillissement

In 2015 ging het Nederlandse Circus Renz van Herman Renz failliet, na een serie zware tegenslagen. Vandaag de dag heet het Circus Renz International. In september begon het gezelschap aan een grote tournee door Nederland en Duitsland, het land waar Circus Renz halverwege de 19e eeuw werd opgericht door Ernst Jacob Renz.

Foto’s: J. Coolen

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *