Training Mindfulness voor mantelzorgers

In september en november biedt Leren met LEV Mindfulness trainingen aan voor mantelzorgers. Je leert om ook goed voor jezelf te zorgen. 

Tijdens de training krijgt je methoden aangereikt om te leren ontdekken wat je eigen wensen en behoeften zijn. Daardoor ontstaat er een betere balans tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf. Uiteindelijk krijg je meer inzicht in waar jij energie van krijgt en wat jou energie kost.

Mindfulness voor mantelzorgers is een groepstraining. Zo kun je je ervaringen delen met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten waardoor er extra verdieping ontstaat. De training wordt gegeven door een gecertificeerd Mindfulness trainer.

Wanneer?
Mindfulness voor mantelzorgers start op donderdag 23 september (een tweede reeks start op 18 november) en bestaat uit drie bijeenkomsten van 13.30-16.00u uur in bij LEVgroep, Penningstraat 55 in Helmond. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

LET OP: Voor de training heb je een matje, dekentje en een kussen nodig. Door de coronamaatregelen kunnen wij deze niet op een veilige manier aanbieden. Je moet deze dus zelf meenemen.

Meedoen?
Opgeven kan via www.lerenmetlev.nl (inwoners). Neem voor meer informatie contact op met Ineke Folgerts, ineke.folgerts@levgroep.nl of 06-34 16 48 90.

Op www.lerenmetlev.nl vind je meer trainingen voor inwoners, vrijwilligers en beroepskrachten.

Training Mindfulness voor mantelzorgers

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *