Training voor mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)

LEVgroep en MEE Zuidoost Brabant hebben hun krachten en expertise gebundeld in een training voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH): Doe weer mee met NAH. Deze training is bedoeld voor volwassenen met NAH, al dan niet gerevalideerd, die graag weer mee willen doen. Heb je NAH en wil je onderzoeken wat jouw mogelijkheden en kansen zijn en hoe je daar vorm aan kunt geven? Neem dan contact op voor een intakegesprek. De training zelf start in januari in Helmond.

Als deelnemer aan de training ga je aan de slag met oefeningen en krijg je daarnaast informatie over NAH. Je ontdekt wie je bent met jouw beperking en hoe je weer mee kunt doen. Door deze bewustwording krijg je de kans om passende keuzes te maken en jouw leven, ook op de langere termijn, anders in te richten.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 10:00 tot 12:00 uur, elke twee weken. Eerste bijeenkomst is op donderdag 14 januari bij de LEVgroep, Penningsstraat 55 in Helmond. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie en aanmelden

Opgeven kan via bit.ly/lerenmetlev-nah of neem contact op met: Saske van Engeland (LEVgroep), saske.vanengeland@levgroep.nl, 06 14 87 12 15 of Tamar Bolier (MEE): tamar.bolier@gebiedsteamdeurne.nl, 06 43 36 65 03.

Op www.lerenmetlev.nl vind je meer trainingen voor inwoners, vrijwilligers en beroepskrachten.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *