Trampolinepark We-Jump stond op het lijstje van Omroep Helmond/Ditisonzewijk. In het kader van: Wat is er allemaal te doen in de regio Helmond staat het trampoloinepark zeker niet op de laatste plaats. Presentatrice Leontine Verhoeven bracht een bezoekje en kreeg een voorproefje van wat er allemaal kan op de trampoline.

We-Jump is gevestigd aan de Scheepsboulevard in de wijk Suytkade. In het pand van een voormalige textielfabriek, dat tien jaar heeft leeggestaan, startte Teun Spreeuwenberg twee jaar geleden een trampolinepark met een oppervlakte van 800 m2.

In het park  kun je sportlessen volgen maar ook zelf springen. We-Jump biedt verschillende springactiviteiten aan met bijbehorende arrangementen. Bijvoorbeeld: het vrij springen, de kinderfeesten en ook de trainingen voor skills en conditie. Speciaal voor peuters en kleuters is er op zaterdag mini-jump. Kinderen worden spelenderwijs geïnstrueerd en uitgelokt tot het doen van salto’s en andere skills.

We-Jump heeft de uitdaging aangegaan om te gaan samenwerken met Commit. Op die manier ontstaat er een unieke samenwerking tussen trampolinespringen en freerunnen.

Heb je het filmpje al bekeken en wil je net als Leontine een keertje gaan springen? Op de 2e Indumaweg 7 vind je We-Jump…wel even reserveren!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *