Het Tribune Sportcafé wordt door DitisHelmond in mei en juni uitgezonden. Donderdagavond 21 april waren de eerste opnames in het clubhuis van de Helmondse Atletiekclub (HAC). Het programma werd gemaakt in samenwerking met de gemeente Helmond. Ook waren hier, met de genodigden,  ook overige  bezoekers welkom die er deze eerste keer er weer bij wilden zijn. Vanaf 19.00 uur waren de deuren van het clubhuis van HAC open en was iedereen welkom.

Op deze avond werden er  twee sportprogramma’s opgenomen. Van de opgenomen sport programma’s , wordt de eerste in mei en de tweede in juni,  op de lokale zender van Dit is Helmond,  uitgezonden om acht uur ’s avonds. In deze twee uitzendingen komen regionale sport gerelateerde zaken aan bod. Prominente sporters hebben hier plaats genomen aan de tafel van presentator Guido van Erp. Tijdens de opnamen werden in de pauze Gemeentepenningen van Helmond uitgereikt door onze Helmondse voetbal international  Willie van de Kerkhof.  Het waren vier personen, die door hun prestaties door de Gemeente Helmond werden gewaardeerd, voor de door hen geleverde prestatie, ieder op hun eigen specialiteit.

Op de eerste avond waren het Willie van de Kerkhof (voetbal ), Niels Vink(tennis),   en  Louis Coolen ( HS ), die Guido van Erp als gasten mocht verwelkomen.

Voor de uitzending van juni, zijn het Danique Scheepens(gewichtheffen)  , Chaib Elmaach (martial arts)  en Cor van de Burgt ( HAC), die bij Guido van Erp aanschuiven.

U kunt ook de individuele geleverde prestatie beschrijving bekijken, op Dit is Helmond.

© Tekst en Foto’s Henk van Dijk

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Henk van Dijk

Henk van Dijk is de vaste fotograaf van Dit is Helmond In zijn werkzame leven was hij tot aan zijn pensionering, grond en luchtfotograaf bij de Koninklijke Luchtmacht. Ook de vaste fotograaf van de Heemkundekring Helmont en een trotse militair Veteraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.